Billig boliglån, det kan vist ikke siges mere tydeligt. Prisen på at låne penge i fastejendom er ultra lav. Dagens kurser den 2. september 2019 viser at 1% obligationslån ikke udbydes af realkreditinstitutterne. Kursen på dette lån er over 100 og dermed udbydes lånet ikke. Det er således kun dem der har et lånetilbud på dette lån som kan hjemtage det.

Det er således 0,5% lån der pt. er i spil, det billigste lån med både afdrag og afdragsfrihed.

Dagens kurser ligger på følgende niveau: (kilde RealkreditDanmark)

0,5% obligationslån, løbetid 30 år, uden afdrag er i kurs 97,27

0,5% obligationslån, løbetid 30 år, med afdrag er i kurs 98,27

0,0% obligationslån, løbetid 20 år, med afdrag er i kurs 97,28

Står du som husejer og skal optage lån, så er niveauet i dag et 0,5% lån med eller uden afdrag.

Kursen uden afdrag på 97,27 er den højeste kurs siden lånet kom i spil den 15. august. Kursen har ligget mellem 96,5 og 97, men har nu bevæget sig tæt på 97,3. Vi må forvente at kursen stiger yderligere med nuværende uro. Således er 0,5% lån ved at være rigtig interessant.

Kigges efter lån med afdrag ligger kursen i et fint niveau på 98,27. En kurs på over 98 siges normalt at være en god kurs i forhold til ikke at få et for stort kurstab. Men igen med nuværende niveau, så forventer penge-finans.dk at kursen vil stige yderligere og dermed gøre kurstabet mindre.

Spørgsmålet er hvor langt oppe og hvor længe kursen vil holde sig oppe på 0,5% lånet. Det kan være en god ide at lave en kurssikring på dette lån, såfremt der overvejes at gå i 0,5% lån

Kursen på 0,0% lån er forsat for lav på 20 år, med en kurs på 97,28. Dette er for lav en kurs.

 

Penge-finans.dk holder øje med de aktuelle kurser og skriver om boliglån og obligationskurser, så du kan få viden og sammenligninger på muligheder.