Kursen på fastforrentede lån med løbetid på 30 år og uden afdrag er igen under kurs 100. Hos Realkredit Danmark er kursen 99,81 og hos TotalKredit er kursen 99,62.

Kursen på fastforrentet lån med afdrag på 1% er fortsat over kurs 100. Her ligger niveauet på 100,37 hos Realkredit Denmark.

Er det et lån med afdrag der kigges efter, så er den eneste mulighed pt. et 0,5% rente lån. Kurserne er faldet og ligger pt. på 96,2 hos TotalKredit og 96,4 hos RealKreditDanmark.

penge-finans.dk anbefaler at du kontakter din bank eller realkreditinstitut og får et lånetilbud på 1% lånet, hvis dette er i overvejelserne. Du er jo ikke forpligtet til at bruge det, men det er en god option at have.

For bare få uger siden så det ud til at 0,5% lånet uden afdrag kunne komme i spil. Men lige pt. er kursen 95,39 hos Realkredit Danmark på et afdragsfrit lån med 0,5% i rente. Det er ikke en optimal kurs, da den vil give et stort kurstab. Læs artikel om hvorledes du udregner kurstab.

Vi forventer at realkreditlån uden afdrag i kurs 0,5 kommer i spil senere på året. Der forventes yderligere rentenedsættelser i USA. Men derfor anbefales at du får et låbetilbud på 1% lån uden afdrag såfremt lån uden afdrag er i dine overvejelser.