Mange er utilfredse  med de høje bidragssatser hos Totalkredit, hvilket har fået mange til at melde sig ind i foreningen Fair Bidragssats. De har været meget omtalt i medier og der er stor aktivitet i facebook gruppen. Status lige nu er følgende:

  • 40.007 medlemmer af Facebook Gruppen Fair Bidragssats
  • 6.465 medlemmer af foreningen Fair Bidragssats

Foreningen Fair Bidragssats arbejder for følgende (ifølge hjemmeside)

  1. Vi vil have forhøjelsen af bidragssatserne aflyst
  2. Bedre og billigere mulighed for at flytte til et andet realkreditinstitut
  3. Hjælpe dem som uretmæssigt uden oplysninger er flyttet fra Nykredit til Totalkredit
  4. Finde alternative muligheder for boligfinansiering
  5. Finde samarbejdspartnere til at starte et nyt realkreditselskab.

Seneste nyt fra Facebookgruppen, er at gruppen arbejder på første aktivitet. Nemlig et gruppesøgsmål mod Nykredit. Sagen går på de låntagere i Nykredit der er blevet flyttet til Totalkredit uden at de er blevet informeret om betydningen. Bidragssatser måtte ikke stige i Nykredit, grundet dom omkring dette. Men denne dom omfatter ikke Totalkredit. Dette er sagens kerne, at kunder er flyttet fra et firma til et andet, hvor bidragssatsen ikke er fastfrosset.  Dette er første step fra foreningen i forhold til at starte aktivitet mod Nykredit, da foreningen vurderer at dette er det bedste sted at starte. Selvom denne gruppe af kunder er mindre, i forhold til den store gruppe der er omfattet af de generelle bidragsstigninger på deres realkreditlån hos Totalkredit.

Se mere og støt foreningen på http://fairbidragssats.dk/

Meld dig ind i gruppen på Facebook: https://www.facebook.com/groups/bidragssats/ Kristiske interessenter i Nykredit & Totalkredit.

Læs mere på realkredit eller læs om kort rente lån.