Konfirmation 2016 står for døren – Pricerunner har undersøgt hvad de unge konfirmander ønsker sig. Hvad står på konfirmandernes ønskeseddel ?

Få inspiration til konfirmationsgaver – vi har her samlet inspiration til fede elektronikgaver til konfirmanden.

Konfirmationstiden nærmer sig. Invitationerne er sendt ud sammen med en ønskeseddel fra den glade konfirmand.

Vi kan allerede nu afsløre hvad årets konfirmander ønsker sig i gave.

Og bare rolig….det er ikke breaking news, men meget godt at vide, at det største ønske fortsat er penge.

PriceRunner har spurgt 300 konfirmander, hvad de ønsker sig i gave til deres kommende konfirmation samt hvordan de skal fejre deres konfirmation. Det er der kommet følgende ønskesedler ud af.

Årets konfirmationsgaver:

Det ønsker pigerne sig

 1. Penge
 2. Oplevelser
 3. Smykker
 4. Gavekort
 5. Bærbar computer
 6. Kamera
 7. Mobil
 8. Parfume/Make Up
 9. Tøj
 10. Andet

Det ønsker drengene sig

 1. Penge
 2. Andet
 3. Gavekort
 4. Bærbar computer
 5. Mobil
 6. Oplevelser
 7. Tøj
 8. Tablet
 9. TV
 10. Sportstøj

Vi har også spurgt de kommende konfirmander, hvor mange penge de forventer, at de samlet får i gave. Og det er faktisk en del penge, de regner med at få.

De forventer i gennemsnit 15.000 kroner i gave. Der er dog et større mindretal, der forventer at få helt op til 25-30.000 samt et andet mindretal, der forventer at få mindre end 10.000 kroner.

Det skal vi bruge pengene til: Størstedelen af konfirmanderne er fornuftige og sætter de kontante konfirmationsgaver i banken som opsparing. Derefter er det en bærbar computer, ny mobil eller en rejse, der skal bruges penge på.

 1. Opsparing
 2. Bærbar computer
 3. Rejse
 4. Mobil
 5. Oplevelser
 6. Sportstøj
 7. Tøj
 8. Kamera
 9. Smykker

PriceRunners undersøgelse viser også, at konfirmationsfesten bliver holdt ude. Langt de fleste holder festen i et lejet festlokale eller på en restaurant. Og det gælder om at være ude i god tid. Festlokale eller restauranten har været booket i meget god tid – helt op til 3 år i forvejen.

Gæsterne til festen er både familie, venner og andre og der skal mellem 30 og 50 med til festen

Konfirmationsfesten er planlagt i fællesskab mellem forældre og konfirmanden. Konfirmations middagen er meget traditionel. Det er enten tarteletter eller laks til forret – en kalvesteg til hovedret og is til dessert. Suppen er blevet skiftet du med tarteletter. Buffet er meget populær.

Transporten fra kirken bliver endnu en gang spektakulær. Mere end halvdelen af årets konfirmander bliver hentet ved kirken i limousine, sportsvogn, veteranbil, hestevogn eller motorcykel.

 

Kilde: Pricerunner.dk