penge-finans.dk har undersøgt bankernes listepriser på forbrugslån. Hvad koster et forbrugslån hos banker i november 2019 ?. Alle priser er fundet på bankenes web sites den 11.  november 2019

Julen kan være dyr, der kan være ønsket om en ekstra ferie, en ny sofa eller andet. Hvad koster det at låne penge til forbrug hos bankerne ?. Vi har indsamlet listepriser. Her fremgår bankernes rentesats. Vi har benyttet debitorrenten fra oversigten. 

Vær opmærksom på omkostningerne i forbindelse med at forbrugslån oprettes. Der kan være mulighed for at forhandle her. De fleste banker oplyser at de tager 2% i provision samt evt. et gebyr på toppen. Nogle har min gebyr og andre har maks gebyr. Det afhænger lidt af hvordan de har sammensat deres konditioner på forbrugslån

Bank

Renteniveau på
forbrugslån

Omkostninger. Eks. Provision & gebyr

Kommentar

Danske Bank

9,91% til 15,98%

min 1.500 kr.

Listepris på website

Nordea

8,95% til 16,768%

2% provision +
800 til 2.3000 kr. i gebyr

Listepris på website

Sydbank

8,24% til 15,87%

2% provision +
750 kr i gebyr. max. 7.500 kr. i gebyr

Listepris på website

Sparnord

8,51% til 15,87%

2% provision +
1.000 kr i gebyr. 

Listepris på website

Sparekassen
Kronjylland

7,19% til 12,55%

2% provision +
1.000 kr i gebyr. 

Listepris på website

Kilde: Priser er indsamlet den 11. november på bankernes web sites. Der tages forebehold for fejl

Priser her er listepriser, så der vil være individuel mulighed for at forhandle sig til en rente. Endvidere kan der ofte forhandles på omkostninger til oprettelse.

Alternativ til forbrugslån hos bankerne, det er at se på hvad de mange udbydere af forbrugslån online kan tilbyde. Her er der stor variation i renter. Der er udbydere som absolut er konkurrencedygtige med de priser som banker har i deres prislister. Hos EvaFinans kan man sammenligne online udbydere, på siden med forbrugslån sammenlignes renter fra en række online spillere på markedet. Vi anbefaler at der kigges på dette i sammenspil med udspil fra egen bank.