Gode råd til din privatøkonomi

En god privatøkonomi giver dig råd til mere i hverdagen,  lille indsats kan gøre en stor forskel for din økprivatøkonomionomi, så hverdagen bliver lidt sjovere Her på siden giver vi gode råd og tips til din privatøkonomi. Har du overblik over dine indtægter og udgifter, giver det ro og overskud.

Det handler om at have overblik over privatøkonomien, samt være opmærksom på hvad, der kan gøre din privatøkonomi bedre, det være sig både små og store tiltag. Mange tror det kun handler om de klassiske tiltag som gennemgang af forsikringer og banklån.

Her får du gode råd til at få overblik over din privatøkonomi, med input til nogle sparetips til hverdagen. Tips der kan hjælpe på din privatøkonomi er der mange af. Man glemmer ofte mange af disse i hverdagen: Kig på vores sparetips, de gavner din privatøkonomi på både kort og lang sigt. Har du yderligere tips til privatøkonomien, er du velkommen til at skrive til os.

Sparetips
– Shopping tips
– Mad og dagligvarer
– Bolig-spare tips
– Dele-muligheder

Opsparing
Har du penge i overskud ? så er det værd at se på hvordan din opsparing skal forvaltes.
Har du børn?, så er en børneopsparing en god mulighed for at give dine børn en god start på voksenlivet.

Aktiehandel 
Har du økonomisk overskud, så er aktieinvestering måske en mulighed. Læs her vores intro-guide til aktieinvestering.

Vi har her 6 hurtige tips til at forbedre din privatøkonomi
1. Skab overblik med et budget
Overblik er det første skridt til at sikre en god økonomi.

2. Tjek dine forsikringer
Dit forsikringsbehov ændrer sig løbende og prisen hos de forskellige forsikringsselskaber ændre sig også løbende. Mange husker ikke at tjekke priser på deres forsikringer, så dette er et godt sted at starte. Vi har samlet en række beskrivelse af relevante forsikringer under menuen forsikring.

3. Din bil – er det den rette
Har du den rette bil? husk alle omkostninger når du ser på om du har rette bil

5. Læg boliglånet om
Afhængig af din situation kan der være penge at spare ved at omlægge boliglånet- læs artikel om kort rente lån eller se mere under realkredit.

6. Dagligvarer
Sikre at du har en indkøbsseddel så der ikke kommer for mange impulsvarer i kurven

7. Banklån
Er der mulighed for at omlægge dyre banklån og får du gode nok priser hos din bank. Det er være at tage et check som med dine forsikringer.

Flere tips til din privatøkonomi som er være at huske, nemlig  Ferie – ferien er en stor post på budgettet, så her hander det om, at se hvor der kan spares og stadig have en god ferie.

Er din boligøkonomi som den skal være?, denne er en stor post og derfor vigtigt at have fokus på. Se også mere om forskellige muligheder for lån, så du er rustet til at give din privatøkonomi et boost.

Liste med artikler omkring privatøkonomi på penge-finans.dk

[catlist name=”privatøkonomi”]