Trailerforsikring – forsikring af anhænger

Det er frivilligt at tegne en trailerforsikring, modsat en ansvarsforsikring på bilen som er lovpligtig. Den trækkende bils ansvarsforsikring, dækker de skader du evt. kommer til at forvolde på andre eller andres ting  med din trailer.

Hvorfor skal man overveje en trailerforsikring når bilforsikringen dækker skader?
Det er vigtigt at være opmærksom på at din bilforsikring ikke dækker tyveri eller skader på din trailer.

En trailerforsikring dækker typisk disse forhold:

– Tyveri
– Brand
– Hærværk
– Retshjælp
– Redningshjælp i udlandet

Har du campingvogn? – så skal du tegne en selvstændig campingvognsforsikring, da en trailerforsikring ikke dækker for en campingvogn.

Har du brug for en gennemgang af andre forsikringer ? se oversigten forsikring, hvor vi guider dig gennem de mange forskellige typer af forsikringer.

Trailerforsikring

 

Har du en hestetrailer ?
Hos en række selskaber kan du tegne en selvstændig forsikring for din hestetrailer, såfremt den ikke er dækket under vilkår for en alm. trailerforsikring.

Vi anbefaler at du spørger dit forsikringsselskab, om de har forskel på en trailerforsikring og en hestetrailerforsikring. Læs endvidere afsnittet om campingvognsforsikring.

En hestetrailer-forsikring dækker meget i samme stil som en alm. trailerforsikring, men der kan være  nogle specielle tilføjelser hos forskellige forsikringsselskaber.

En forsikring på en hestetrailer dækker ofte følgende områder:

– Skader
– Tyveri
– Brand
– Hærværk

En trailerforsikring kan tegnes hos de fleste forsikringsselskaber, der kan være en fordel ved at tegne forsikringen samme sted som bilforsikringen.